abkontakt.se

Just sett en dokumentär om anorexia. Samtidigt som jag blir förbannad så känner jag mig även totalt värdelös.
Jag inser nu hur jävla mycket tid man lägger på att tänka på denna skit. Hela min dag och energi går egentligen åt till att kolla sig i speglar och fönster, tänka på mat och planera ätandet.
Jag är så otroligt less på att det ska fungera såhär. För hur mycket jag än kämpar, tänker och försöker...så misslyckas jag ändå i slutändan.
Anledningen till att jag kände mig värdelös var för att tjejerna på tv:n "lyckades". Fattar inte hur jag ens kan tänka så! Dom såg ut som fan...men ändå så snygga.
Jag förstår precis vad de pratar om...fattar dock inte att de kan sitta och berätta för sin familj om hur de agerar och hur de äter. Jag skulle nog aldrig kunna prata sådär öppet om hur jag egentligen går till väga. Lögnerna är nog den enklaste utvägen för mig. Dock inte den smartaste då jag får ångest över att ljuga för mina närmaste.
Jag tycker själv att jag ser ut som en fet gris och hur jag än sträcker eller vrider på mig så kan jag inte se mindre ut. Jag vet att det är så otroligt löjligt och att det finns så betydligt mycket större problem och sjukdomar där ute, men jag kan inte låta bli att tänka såhär. Mina negativa tankar om mig själv och framförallt min kropp består säkert av 95%. Jag kan faktiskt inte komma ihåg som jag senast gav mig själv en komplimang, vilket är lite synd.

Men jag har hursomhelst inte kräkts på en vecka och en dag. Å det är sanningen! Jag känner mig lite stolt att jag kan hålla längre och längre uppehåll emellan kräkningarna nu.
Känner dock stor press nu inför resan till Östersund. Förra året vägde jag 3 kilo mindre då jag for dit...så nu reser jag tillbaka som en kossa. Lär vara några kilo tyngre då helgen är över också.

Har gjort en ny planering nu i alla fall. I Lördags så hade jag bestämt mig för att bara äta lite flytande under denna vecka - för att kunna tappa något kilo. Men har nu bestämt mig för att inte kasta ner mig i skiten igen. Jag känner mig rätt "stadig" (haha) som det är och jag vill inte få alla dessa humörsvängningar genom att jag struntar i maten. Så försöker hålla ett regelbundet matschema samtidigt som jag inte över-äter.  Detta innebär då att jag måste hålla mig borta från mammas mat. Hon lagar så god mat att man inte kan låta bli att äta en eller två portioner för mycket. Men eftersom jag sitter där proppmätt och bara trycker i mig mer och mer mat, så får jag bara ångest.

Jag ska försöka strunta i vad siffrorna visar på vågen och tänka mer på att fortsätta kämpa emot sjukdomen. Till slut så kommer min vikt sluta studsa upp och ner för att istället hållas mer jämn.
Jag kämpar på så gott jag kan och JAG VET att jag kommer bli frisk en vacker dag.
Fysiskt så är jag i bättre skick nu än för ett halvår sedan. Då kräktes jag för minsta lilla sak och jag misshandlade mig själv på alla sätt och vis. Idag så vill jag inte kräkas. Jag gör allt för att slippa och jag är inte lika besatt av att väga mig var och varannan dag.

Men bäst av allt - Jag känner lyckan oftare. Förut så hade jag kanske EN bra dag varannan månad. Nu kan jag ha 1-2 dagar varje vecka som jag njuter av.... och det finns verkligen ingenting bättre! Jag älskar ljuset.

Nu ska jag i alla fall ta och tvätta lite kläder.


I CAN BEAT YOU, YOU BASTARD!


www.abkontakt.seTaket.

Usch så bra jag mår idag. Kittlas i hela kroppen av glädje. Härligt med sådana dagar.
Å gårdagen var också kanon. Hade storstädning med Dennis under dagen...sen for vi till Mackan och Bea för att titta på deras lilla underverk. 3 veckor gammal och sötare än godis. Fick hålla henne i min famn en riktigt bra stund och att känna lukten av bäbis gör en så löjlig. Hon var så fin.
Runt nio tiden så började vi med middagen. Å vilken middag! Ugnsbakad lax med potatis och ägg/räk röra. Gudomligt gott! Ett glas vin till maten och fortsatte dricka lite vin tillsammans med Jonka och Linda. For sedan ut på taket och shejkade ass. Hade riktigt skoj, skrattade, dansade och träffade massor med kompisar.
Behövde verkligen de där så får tacka Dennis för en riktigt rolig dag!

Och guld värt att Tommy körde inatt. Vilken guldklimp.

Tackar för det ljusa idag. Jag mår bra. Finns inget härligare. Värderar dessa dagar högt. Högst!

Kram på er alla!

Bajspool

Snart är det dags. Vännäsdagarna. Känns nästan som julafton här i Vännäs. Alla återvänder hem och man träffar gamla kompisar osv. Alltid kul att träffa sådana som man aldrig ser i vanliga fall...så jag ser verkligen framemot helgen. Men samtidigt nervös. Men de kommer nog gå bra... i gott sällskap så känner jag mig trygg och säker.

Har dock beklagat mig över att det ska bli regn på lördag. Jag som köpt pool å allt. Men fick nyss ett samtal av Dennis som är på Roskilde - å nu kommer jag inte klaga mer :)
Han låg i tältet, eller rättare sagt i en "piss & bajs pool". Det har regnat konstant i 24 timmar så det rinner en bäck med vatten överallt. Hörde genom telefonen hur dom plumsade runt där utanför tältet.
Å Dennis berättade även att de hade tältet rätt så nära "pissplanket" och att han troligtvis låg i en massa piss nu för det började läka in massa vatten i tältet.
Låter det inte kul? :)
Tycker synd om grabbarna...men de kommer nog ha det förbannat kul i alla fall. Bara man har gott sällskap så är det great! Sen om det regnar så får man väl göra det bästa utav det hela helt enkelt :)

Så nu är jag ännu mer peppad på helgen. Struntar i om det regnar, det ska bara bli skoj att träffa alla vänner och umgås. Ska banne mig dansa regndansen oxå!

Nä nu ska jag försöka sova...igen. Min lägenhet är som en bastu så blir till att sova naken och känna hur lakanet smälter fast på huden. Härligt.

Ha en bra helg allihopa!

RSS 2.0